Valpar

Våra valpar föds upp i hemmiljö och är från starten en del av vår familj samt hundflocken och katterna vilket gör att de utvecklas väl och blir mycket sociala. Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och är då registrerade i SKK, veterinärbesiktade, vaccinerade, id-märkta med chips samt försäkrade i Sveland. Alla får med sig goda råd om skötsel och utfodring och vi ger livslång support i alla frågor som rör din hund. Vi har också en Facebookgrupp för våra valpköpare där vi delar med oss av allt kring hundarna och där man kan ställa frågor.

Vill du veta mer om welsh springer spaniel? På rasklubbens hemsida finns bra information, klicka HÄR.

Valpar väntas

Vi väntar welshvalpar och Boss och Weras valpar kommer att födas kring den 11 mars vilket innebär att de blir leveransklara från den 6 maj och framåt. Wera är genom ultraljud  konstaterat dräktig med flera valpar.

FAR

SEU(u)CH TWINKLE CAUGHT IN THE ACT ”Boss”

Läs mer om Boss på kennel Dainty´s sida där han bor – klicka HÄR!

MOR

BONNETS WIMSIGA WERA 

Wera har ck på utsällning i Sverige, ett Jugendcert i Tyskland resp Danmark och är godkänd i anlagsklass på viltspårprov. Se mer uppgifter om henne HÄR

Stamtavla för kullen:

Här nedan är några av våra valpköpare som hämtade sin valp från Candy´s kull 2015 – fler foton på valpar finner du i Galleriet.

Läs om varför du ska köpa en valp från en uppfödare som är registrerad i SKK, Svenska Kennelklubben!